10 augusti 2013
10:00

Bälinge IF

Referat: Östervåla IF - Bälinge IF

Tidig morgonmatch borta mot Östervåla.Vi börjar matchen väldigt bra med stort spelövertag.Det dröjer 15 minuter in på första innan vi tar ledningen genom Linus med väldigt fint förarbete av Kevin.Östervåla backar hem med nästan hela laget,och är väldigt farliga i sina kontringar.Vi blir lite övermodiga i vissa lägen.Vi blir lite trötta i slutet av första där vi tappar lite av vårat spel.Andra halvlek startar vi bra,men åker på ett mål bakåt på en kontring(lite slarv på mittplan av oss).Kevin gör ytterligare ett assist den här gången till Bernström som gör 1-2.Vi hinner missa en straff innan Bernström trycker in 1-3 till oss(assist Kevin).Matchminut 30 så gör Våla 2-3 på en markeringsmiss från oss.Vi kämpar oss igenom sista minuterna och vinner med 2-3.Vi får vara nöjda med en väl genomförd match.Vi tackar även våra 99:or som hjälpte oss att få i hop lag.